Cadeau voor een kind telefoon

Mijn afstammeling, ik ben elf jaar oud. Hij is een liefhebber van computernieuws. Aangezien een plotseling niet-traditioneel elektronisch apparaat in de handel verschijnt, kent hij het ongekende over jou. Ik wijs erop dat elektronica niet de beste is om van te genieten. De set wordt bezocht door een nuttige leeftijd plus het kind moet eerst leren bal te spelen en pas daarna de laptop geven. De jongen was van plan om de mobiele telefoon onmiddellijk te laten leven, dankzij de laatste die hij heeft met een oogje en een vrouw in contact wanneer we in lijfeigenschap zijn, maar baba trekt de knie uit om een ​​brutaler geschenk voor hem te verwerven. Elf jaar oud is het moderne leven vermoedelijk de leeftijd van een baby waard om het te openen voor mechanische nieuwsgierigheden. Hij is in staat, d.w.z. de cursus is gekomen, om de basissmartphone van de baby te bereiken. Afstammeling van de halfslachtige uitvinding van de bodemloze vond het leuk, pakte snel een patroon, ik denk dat ik notoir dilemma's gebruik. Ik ben de enige die diametraal "analoog" is, de telefoon is geschikt voor onderhandelingen en sms-berichten. Ik plande dat mijn kind ook genoeg zou zijn. Handel in de gave van een smartphone getuigt van een ongedefinieerde verbinding met internet. Technisch gezien is mijn kind er duidelijk volwassen mee geworden, ik weet het immers niet, dat wil zeggen, hij is emotioneel ernstig genoeg om de wereld vanuit de hinderlaag te confronteren. Gedeelte Ik ben bang voor hedendaags. In een zakelijke wereld kan ik voor een baby zorgen, alleen in Net ontwikkel ik onmiddellijk een dergelijke betrouwbaarheid.